Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Avo Lean Consulting
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Menghina mecano-hidraulica
1430 €
Brand
NGV MH 125
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Menghinele NGV produse de NOVA GRUP sunt recomandate acolo unde este necesara o pozitionare de precizie a pieselor de prelucrat, pentru obtinerea unor rezultatelor dorite in mod repetat, fara a mai necesara repozitionarea menghinei, ceea ce reduce substantial timpul de ciclu necesar prelucrarii reperului.

Totodata, sistemul inovativ de strangere asigura o prindere rapida si in bune conditiuni a reperelor. Datorita acestor factori, aceasta menghina este recomandata atat pentru productia de serie cat si pentru productia de unicate.

Folosind regulatorul de forta operatorul regleaza cu usurinta forta de strangere, astfel incat strangerea sa fie aceeasi pentru fiecare reper, evitand deformarile accidentale ale reperelor.

Forta ridicata de strangere (4000 kgf) permite folosirea unor regimuri de aschiere mai intense, care sa reduca timpul de ciclu al operatiilor.
Pentru a micsora timpul necesar pentru curatirea si intretinerea menghinei, surubul principal de actionare este complet izolat fata de aschiile provenite din procesul de prelucrare.

In dotarea standard a menghinii este inclus regulatorul de forta care permite operatorului, dupa setarea unei valori a fortei de strangere, sa poata strange la aceeasi forta in mod repetabil.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura